ADDENDA

Excelența Sa Dr. Ioan Robu

"ORDO CRUX CÆRULEA" este o asociație de tip "privat", înființată prin Decretul nr. 552/26.06.2008 emis de Excelența Sa Dr. Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit al Arhidiecezei Romano-Catolice de București, în conformitate cu prevederile Codului de Drept Canonic, Titlul V, Can. 312, funcționând, de asemenea, în temeiul Codului Civil Român și este înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor din România sub numărul 30/I/A/11.10.2001.

Toate simbolurile heraldice existente în site sunt mărci înregistrate și aparțin Asociației "ORDO CRUX CARULEA". Reproducerea neautorizată este interzisă. De asemenea, fotografiile cu copyright inserate în site aparțin OCC care deține drepturile de autor.

Icoana de pe prima pagină îl reprezintă pe Sfântul Benedict de Nursia, Patronul spiritual al Asociației "ORDO CRUX CÆRULEA"; autoarea lucrării: D-na Lucia Prișcu, drepturile de proprietate aparținând OCC.

Pentru orice întrebări privitoare la misiunea Asociației "ORDO CRUX CÆRULEA", ne puteți contacta prin intermediul paginii de contact.

Data ultimei actualizări: 16.05.2018.

Papa Francisc